Despre noi

Despre noi 2018-05-16T12:10:30+00:00

Despre Sense Vision

Compania noastra desi tanara pe piata, aduce o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniul consultantei in diferite domenii. Domeniile care alcatuiesc activitatea noastra sunt cele ale programelor de finantare din fonduri europene, ale programelor cu finantare din bugetul national(Ajutoare de minimis, Start-up Nation etc.), consultanta in relatia cu sectorul public si consultanta in business la nivel national si international.

Echipa  noastra se defineste prin: profesionalism, corectitudine, responsabilitate, implicare maxima in proiectele desfasurate. Toate serviciile pe care le oferim detin amprenta noastra, amprenta unei echipe tinere cu experienta, formata din specialisti in diverse domenii.Experienta acumulata in activitati de consultanta, in management si afaceri, elaborare si implementarea cu succes de proiecte, ne face increzatori in fortele proprii si dornici de a sprijini potentialii clienti in vederea obtinerii rezultatelor dorite de catre clientii nostri.

Viziune si misiune

Misiunea noastra este aceea de a asigura succesul clientilor prin idei inovatoare si proiecte sustenabile, jucand un rol important in sprijinirea mediului de afaceri.

Viziunea noastra este condusa de, dorinta de a oferi clientilor posibilitatea sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu performant, pe o piata la nivel international prin solutii oferite de o echipa de specialisti tineri si cu viziune.